Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Training en Coaching Besogne

Training

Ik (Denise Derksema) verzorg al meer dan 25 jaar trainingen voor (sales)medewerkers en managers (B2B en Retail) bij de ontwikkeling van hun commerciële, communicatieve en leidinggevende vaardigheden. Daarnaast geef ik trainingen op het gebied van Human Resource instrumenten. Doel is medewerkers en manager effectiever te laten functioneren, waardoor de doelstellingen voor organisaties beter gerealiseerd worden. Mijn aanpak is enthousiast, vriendelijk, inlevend, no-nonsense, gestructureerd en resultaatgericht, waarbij humor ook een rol speelt.

Coaching

Sommige medewerkers zijn met betrekking tot het verbeteren van hun prestaties meer gebaat bij individuele training en/of coaching.

Ik ben gediplomeerd coach. Ik coach medewerkers en managers met praktische coachvraagstukken waar zij tegenaan lopen in hun dagelijkse werk. De coachee gaat samen met de coach opzoek naar oplossingen. De aanpak van mij is stimulerend, ondersteunend en niet provocerend.

Voor HRM ondersteuning bij organisaties die de focus hebben op hun corebusiness en HRM belangrijk vinden voor de verdere groei en professionalisering.

Besogne HRM, Training en Coaching
Copyright © 2023 Besogne HRM, Training en Coaching
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren