Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Projecten HRD

Opleidings- en ontwikkelingsprojecten Business to business

Het coördineren, ontwikkelen, implementeren en verzorgen van commerciële, (HR)management en doelgerichte communicatie trainingen en opleidingstrajecten voor diverse organisaties: groothandel lifestyle, ICT, documentmanagement, sanitaire hygiëne systemen, horeca groothandel, uitzendorganisatie, bouwbedrijf, overheid, zorg en welzijn, ziektekostenverzekeraar, farmacie, bemiddelingsbureau W&S, financiële dienstverlener, netwerkbeheerder

Opleidings- en ontwikkelingsprojecten Retail

Het opzetten van Academy’s.

Het coördineren, ontwikkelen, implementeren en uitvoeren (in het Nederlands en Duits) van diverse Retail en (HR)management trainingen en opleidingstrajecten voor winkelorganisaties: fashion, lifestyle, grootwinkelbedrijven, drogisterij/parfumerie, optiek, reisbranche, automotive, etc.

Afgeronde projecten

 

Voor HRM ondersteuning bij organisaties die de focus hebben op hun corebusiness en HRM belangrijk vinden voor de verdere groei en professionalisering.

Besogne HRM, Training en Coaching
Copyright © 2023 Besogne HRM, Training en Coaching
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren